Neki trikovi, neki sajtovi, neki filmovi...

Nisam neki veliki ljubitelj filmova. Volim da pogledam neku dobru komediju ili neki romantični film, još uvek volim one filmove za mlade. Najviše volim Hari Potera, Gospodara prstenova i Pirate sa Kariba, ove filmove mogu da gledam i po milion puta a da mi ne dosade. Ne volim filmove sa nekom ozbijnom tematikom, više bih da se uz film nasmejem i opustim, a ne de počnem da razmišljam o nekim dubokoumnim temama ili da se rastužim. 
Tražila sam neki jednostavan način da skinem filmove u svoj računar dok sam još na raspustu pa da ih odgledam kada mi bude dosadno u Nišu ili kad budem imala višak slobodnog vremena. Prvo sam htela samo da pogledam sve nastavke Pirata sa Kariba, da se podsetim ranijih delova, a onda konačni pogledam i novi, a onda je potraga za filmovima postala zanimljiva pa sam skinula sve i svašta. Rekoh da podelim sve ovde, pa možda nekom i pomogne.



Kako najlakše skinuti film

Pre svega, najlakši način za skidanje filmova je uz pomoć Video Downloadhelper. A kako da ga instalirate i skidate filmove pogledajte ovde:

 

Dakle, dovoljno je da instalirate vdh i da uđete na bilo koji sajt sa filmovima, odaberete film, pustite ga na trenutak i pritisnete duge koje će se pojaviti u gornjem desnom uglu posle instaliranja. Film će se relativno brzo skinuti, sve zavisi od brzine vašeg internet. Naravno potrebno je da skinete i titlove što je vrlo jednostavno, samo ukucate u pretraživač: naziv filma titlovi srpski i odmah uđete u prvu opciju koju vam izbaci pretraživač.
Uz pomoć ovog ''skidača filmova'' možete da skinete bilo koji video koji nađete na internetu. 

Sajtovi koji nude veliki broj filmova

Ja najčešće koristim ove, ali verujem da postoje još neki dobri. Nije važno da sajt ima prevod filma, jer kao što rekoh, titlovi se skidaju naknadno.
Naravno, na ovim sajtovima možete gledati filmove online, bez da ih skidate u računar. 

filmativa.ws Najčešće koristim ovaj sajt. Verovatno zato što sam prvo njega otkrila pa mi je ostavio dobar utisak. Nudi veliki broj srtanih filmova i serija, poređani su po broju pregleda ili od najnovijeg, odnosno poslednje dodatog, ka starijima. Ne postoji mogućnost pretrage po kateogrijama, to je svakako mana, možete da ukucate naziv filma koji želite da pogledate. Nije potrebna nikakava registracija, nema nikakvih ograničenja, nema puno reklama. 

popcorn.rs  Za razliku od prethodno nudi mogućnost pretrage filmova po kateogorijama, takođe nema nikakvih ograničenja.

filmovi.infopult.net Ovaj sajt ima neko ograničenje, mislim da neregistrovan korisnici mogu da pogledaju samo jedan film dnevno, a za registrovane nisam sigurna.

filmovi.eu Ovaj sajt ne nudi veliki broj filmova, ali nudi dosta novih filmova, pre svega domaćih, kojih nema na drugim sajtovima. Kvalitet slike je uglavnom loš, ali oni kužu da će to popraviti. Nisam primetila da postoje neka ograničenja, ni da je potrebna registracija.

filmovix.net Još jedan odličan sajt koji nudi veliki broj filmova i serija koji je odlično organizovan. Jednima mana je što za svaki film moramo da sačekamo trideset sekundi pre nego što doboijemo mogućnost da ga pogledamo. 

milversite.me Vrlo pregledan sajt sa velikim brojem stranih filmova i serija.

fenixsite.com I poslednji sajt koji još nisam detaljno istražila, ali deluje kao da je vredan pomena.

Šta sam ja odabrala

Kao što rekoh, ja sam htela neke filmove koji su lagani, uz koje ću se opustiti i nasmejati.

Le Fabuleux Destin d'Amelie Poulain - Čudesna sudbina Amelije Pulen (2001) - film sam već gledala pre više godina, bio mi je zanimljiv jer se lekcija o njemu našla u udžbeniku iz engleskog jezika. Inače, ovo je francuski film.

Easy A (2010) - Mnogi mladi kažu da je film odličan, ja ga još uvek nisam pogledala.

Juno (2007) -  Film o devojci koja je ostala u drugom stanju dok je još išla u školi.

Love and Other Drugs - Ljubav i druge droge (2010) - Jedini film sa En Hatavej koji nisam pogledala.

Pirati sa Kariba (svih pet delova)

The Proposal - Veridba (2009) - Zbog Sandre Bulok.

The Perks of Being a Wallflower - Pitanje jednog marginalca (2012) - Ne mogu da nađem knjigu a i volim Emu Votson

Wild Child - Buntovnica u internatu (2008) - Jedan od retkih filmova za mlade koji nisam pogledala.

Biseri Bojane - Jedini domaći film koji se našao na mojoj listi.

Pitch Perfect 1,2 - Savršen korak 1,2 ( 2012, 2015)

Kao što vidite, nisam opisala ni jedan film samo sam navela kratko zašto sam odlučila da gledam baš taj. Većinu nisam gledala, tako da ne mogu da pišem o njima, vi svakako možete pogledati reklame na yt. Ako mi se neki baš dopadne, svakako ću podeliti ovde. 

Ako neko zna još neki film sličan ovima neka kucka u komentare.