Dve godine blogovanja!

Danas je ovom blogu rođendan!
Kroz šta je sve on prošao sa mnom, prosto mu se divim kako je još uvek živ. Već dve godine delim mišljenje o knjigama (ponekad i o još po nečemu) na ovom blogu. Htedoh da napišem na ovoj adresi, ali ta se adresa menjala nekoliko puta. Nekada sam pisala o svemu i svačemu, ali sam prestala, inspiracija je nestala. Ovako mi blog nije obaveza već hobi, ako imam vreme da pročitam knjigu, imaćau i vreme da napišem koji redak o njij, o onome šta u tom trenutku mislim i kakvi su prvi utisci. Kada gledam starije postove vidim koliko sam sazrela i koliko se moje mišljenje promenilo za proteklo vreme. Blog mi je i kao podsetnik, volim da izbacim razne liste knjiga koježelim da kupim ili pročitam i prosto znam da su tu, da neće da se izgube, ali možda još i inspirišu nekog.
Šta će biti sledeće godine, da li će ovaj blog postojati, stvarno ne znam. Moje mišljenje i raspoloženje se menja, u jednom trenutku ga vidim kao zadovoljstvo i uživanje, mesto gde mogu da napišem svoje mišljenje, u sledećem kao obavezu. Previše je knjiga koje moraju da se spreme za ispite, previše je kolokvijuma i ispita, premalo mogućnosti i vremena. 
Verujem da ću pisati mnogo češće dok je ovaj nazovi raspust u toku, ali kada se vratim za Niš i na fakultet onda će biti malo nezgodno, ne znam ni da li ću stići da čitam, da pošem...

Ovaj post izlazi automatski, u podešeno vreme, jer prosto ne znam gde ću biti tog dana, a želim da baš tada izađe. Možda odem na more, možda odem do banje ili možda odem na planinu i pobegnem od ove vrućine.

Hvala svima koji ste posetili ovaj blog. Do sledećeg pisanja!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ostrvo - Meša Selimović

Senka vetra - Karlos Ruis Safon, citati

Derviš i smrt - Meša Selimović, citati